Firestone Resista Isolatie : Toepassingen

Firestone biedt een uitstekende service, geavanceerde systemen, uitgebreide lijsten met goedkeuringen en classificaties, expertise... Dit zijn slechts enkele redenen waarom aannemers, gebouweigenaren, architecten en bestekschrijvers sinds 1980 vertrouwen op Firestone Building Products. Maar boven alles staat Firestone consequent voor twee essentiële eigenschappen die onontbeerlijk zijn voor alle gebouweigenaren: uitstekende duurzaamheid en lage kosten per levenscyclus.

Met meer dan dertig jaar ervaring in polyisocyanuraat (PIR)-isolatie, biedt Firestone het RESISTA productgamma aan vanuit de state-of-the-art isolatiefabriek in Duitsland.

Firestone RESISTA is een hoogwaardige en duurzame PIR-isolatieplaat, geschikt voor gebruik op platte daken, hellende daken, vloeren en spouwmuren. Deze isolatie levert een uitstekende thermische weerstand, een zeer goede dimensionale stabiliteit en hoge druksterkte.

Firestone RESISTA is beschikbaar met twee typen facers: aluminium-kraft (AK) en glasvezel met mineraalcoating (MG). De platen zijn verkrijgbaar met rechte zijkanten, sponning of tand en groefverbindingen en dit voor verschillende toepassingen.

Het Firestone RESISTA productgamma is net zo veelzijdig als de gebouwen die het kan isoleren. Ontworpen voor bescherming tegen diverse invloeden, van stilstaand water tot warme en koude temperaturen. De platen zijn een slimme investering als u uw gebouw van onder tot boven wilt isoleren.

Toepassingen