Over ons

Nobody Covers You Better

Firestone Building Products maakt deel uit van de Bridgestone groep, de grootste fabrikant van banden en rubber ter wereld. Dankzij de behaalde successen en de innovatie op het vlak van rubbertechnologie van Bridgestone/Firestone, is Firestone Building Products vandaag uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van rubberen dakafdichtings- en waterdichtingssystemen voor industriële, commerciële en residentiële toepassingen. De kwalitatieve producten, jarenlange ervaring op het gebied van plaatsing, professionele service en de ondersteuning van een miljardengroep, rechtvaardigen het devies van Firestone Building Products: "Nobody Covers You Better".

Meer dan 1.500.000.000 m² referenties wereldwijd

Firestone Building Products maakte in 1980 haar intrede in de markt van de commerciële dakbedekking. Vandaag heeft het bedrijf wereldwijd meer dan 1.500.000.000 m² eenlaagse membranen geproduceerd en geplaatst. Een unieke prestatie, goed voor de 'pole position' als toonaangevend fabrikant van EPDM- en TPO-membranen en toebehoren. Al meer dan 30 jaar vertrouwen dakdekkers, bouwheren, architecten en voorschrijvers op de kwalitatieve Firestone dakafdichtings- en waterdichtingssystemen.

Volledig gamma kwalitatieve oplossingen

Vanuit de ambitie een volledig gamma kwalitatieve systemen aan te bieden, heeft Firestone oplossingen in diverse domeinen ontwikkeld

Kwaliteitstraditie

Tijdens de research-, ontwikkelings- en productiefase volgt Firestone Building Products strikte kwaliteitsrichtlijnen zodat elk onderdeel van het Firestone dakafdichtings- of waterdichtingssysteem aan de vooropgestelde normen beantwoordt, of deze overtreft. Alle productiefaciliteiten zijn met de modernste infrastructuur uitgerust om kwalitatieve en duurzame dakafdichtings- en waterdichtingssystemen te produceren. Ze zijn allen gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm voor hun kwaliteitsmanagementsysteem en ISO 14001 gecertificeerd voor hun milieumanagementsysteem. Het sprekende bewijs van de milieubewuste aanpak van het bedrijf.